Carmen (20)

Carmen (20)

ASO Humane Wetenschappen

Ik ben gestopt met school toen ik 17 was. Ik zou een tweede keer moeten blijven zitten omdat ik lang ziek was geweest. Dit zag ik niet zitten. Omdat ik school altijd wel belangrijk vond, ben ik op zoek gegaan naar een manier om alsnog mijn diploma te behalen. Zo kwam ik op Campus Vijfhoek terecht. Na de info-avond was ik meteen overtuigd. In september startte ik met de opleiding humane wetenschappen. Ik vond het een heel fijne richting met superlieve leerkrachten en mede-klasgenoten. Je had meteen een band met iedereen: iedereen heeft een rugzak die je met je meedraagt en je wil allemaal graag je diploma halen. Dit zorgde voor een leuke sfeer. Ik leerde mensen van verschillende leeftijden en richtingen kennen op school. Ik denk er nog vaak aan terug en moet eerlijk zeggen dat ik er de beste tijd heb gehad van mijn leven. Ik heb hier ook veel steun en hulp gekregen van alle leerkrachten. Dit was fijn om te ervaren.  

In het middelbaar hadden ze me gezegd dat ik moest afzakken omdat ik het toch niet zou halen. En toch heb ik na 2 jaar mijn diploma humane wetenschappen behaald!  

Ik ben iedereen die me heeft geholpen enorm dankbaar. Mocht deze campus er niet zijn geweest, dan had ik waarschijnlijk nog  altijd geen diploma. Het is nu ondertussen 2 jaar geleden dat ik ben afgestudeerd en over een jaar studeer ik af op de hogeschool in een sociale richting.  

Mocht je nog twijfelen? Spring gewoon binnen, ga naar een info-avond. Het is meer dan de moeite waard. Het is nooit te laat voor een tweede kans!