ASO

ASO

Kies je voor een diplomatraject ASO, dan kies je voor een brede algemene vorming die je voorbereidt op hogere studies aan een universiteit of een hogeschoolOp Campus Vijfhoek bieden we drie opleidingen ASO aan: 

ASO Economie-Moderne Talen

ASO Humane Wetenschappen

ASO Economie-Wiskunde

NIEUW!

Behaal je diploma ASO op 1 jaar!

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de volgende fase in je leven beginnen en de hogere studies van je keuze aanvatten. Omdat we je willen helpen om zo snel mogelijk af te studeren, gebruiken we vanaf september 2019 nieuwe uurroosters zodat je je diploma secundair kan behalen in dagonderwijs op 1 schooljaar (2 semesters).

Kies de opleiding die bij jou past

Elke ASO-opleiding bevat een vast pakket algemene vakken: Geschiedenis, Nederlands, Wiskunde, Wetenschappen (Aardrijkskunde, Biologie, Chemie, Fysica), Nederlands en de vreemde talen Frans en Engels. Aanvullend volg je de richtingspecifieke vakken die bij de opleiding horen. Voor elk ASO-traject is er ook een omvangrijk afsluitend onderzoek dat je tot een goed einde moet brengen.

Je volgt een ASO-opleiding met het zicht op hogere studies en dus is het van belang dat je grote leerstofgehelen kan verwerken. Daarom hebben we ervoor gekozen om, naast de gebruikelijke gespreide en/of permanente evaluatie, voor enkele modules ook een afsluitend examen in te richten. 

Klik op een richting voor meer informatie en kies de opleiding die het best bij jou past!

ASO Economie-Moderne Talen

ASO Humane Wetenschappen

ASO Economie-Wiskunde